• head_banner

Produk

Ember Pangeboran Batu Lempeng atanapi Ember Pangeboran Taneuh

Aplikasi:Pikeun industri pangeboran yayasan


Rincian produk

Tag produk

Detil produk presentasi

1001

Fitur

-Kualitas luhur ganda handap ganda cut lempeng pangeboran LIPI / tunggal handap ganda cut taneuh LIPI / ganda handap tunggal cut cleanup LIPI, jsb sadia.
-Ember batu, ember taneuh, ember beberesih, jsb.
-Drilling diaméterna ti 350 mm nepi ka 3500mm.
-Kotak Kelly opsional (130×130/150×150/200×200mm, jsb.)
-Cocok up kalawan paling rigs pangeboran Rotary di pasar, kaasup Bauer, IMT, Soilmec, Casagrande, Mait, XCMG, jeung saterusna.
-Round shank pahat pilot bit RP4 (Fishtail pilot ad Datar huntu pilihan).
- Pipa ventilasi.
-Panangtayungan maké: nyanghareupan teuas atawa maké strips.
- Manual atanapi otomatis kabuka pilihan.
-Customization sadia kana sarat husus.

Spésifikasi Ember pangeboran

TI

 

Kotak pakakas

Jangkungna

Jangkungna

Jangkungna ember

ketebalan plat luhur

Ketebalan cangkang

Ketebalan pelat dasar

ketebalan plat motong

Jenis huntu

Beurat

D (mm)

D1 (mm)

 

NL (mm)

GL (mm)

H (mm)

δ1 (mm)

δ2 (mm)

d3 (mm)

d4 (mm)

 

Kg

600

560

Pilihan

1815

2355

1500

25

20

40

50

B47K-22H

950

700

660

1815

2355

1500

25

20

40

50

1140

800

760

1815

2355

1500

25

20

40

50

1350

900

860

1855

2395

1500

25

20

40

50

1580

1000

960

1855

2395

1500

25

20

40

50

1780

1100

1060

1895

2435

1500

25

20

40

50

2000

1200

1160

1895

2435

1500

25

20

40

50

2230

1300

1260

1895

2435

1500

25

20

40

50

2420

1400

1360

1895

2435

1500

25

20

40

50

2670

1500

1460

1895

2435

1500

25

20

40

50

2930

1600

1560

1895

2435

1500

25

20

40

50

3210

1700

1660

1895

2435

1500

25

20

40

50

3570

1800

1760

1895

2435

1500

25

20

50

50

4000

Catetan: Ukuran di luhur ngan ukur pikeun rujukan, pikeun OD anu langkung alit atanapi langkung ageung sakumaha pamundut.

Badag diaméterna pangeboran LIPI

large diameter bucket