• head_banner

Produk

Lempeng atawa kerucut pangeboran Auger

Aplikasi:Pikeun industri pangeboran pondasi, khususna pikeun pangeboran dina taneuh garing atanapi sawaréh lapisan batu.


Rincian produk

Tag produk

Detil produk presentasi

Auger

Fitur

- Casted atanapi dilas kotak kelly pilihan (130×130/150×150/200×200mm, jsb)
- Lempeng atanapi kerucut tipe auger pilihan
- Potong tunggal atanapi potong ganda pilihan
- Huntu batu sapertos B47K atanapi C31HD atanapi huntu liat sapertos BFZ70, V19, 25T, 211 opsional
- Bit pilot RP4 luhur nyaéta pilihan
- Anggo panyalindungan kalayan muka anu keras atanapi ngagem strips
- Cocog sareng seueur rig pangeboran puteran di pasar, kalebet Bauer, IMT, Soilmec, Casagrande, Mait, XCMG, jsb.
- Diaméter pangeboran nepi ka 5000mm
- Kustomisasi sayogi dumasar kana sarat khusus

adsad1

Spésifikasi Pabrik-Dijieun Lempeng atanapi Conical pangeboran Auger

OD

 

Jangkungna

Jangkungna

pitch hiber

Kandel hiber

Kandel hiber

Beurat

D (mm)

D1 (mm)

NL (mm)

GL (mm)

P1/P2 (mm)

δ1 (mm)

δ2 (mm)

Kg

500

460

1630

2170

250/500

20

30

570

600

560

350/500

20

30

630

700

660

350/500

20

30

730

800

760

350/500

20

30

840

900

860

475/700

20

30

880

1000

960

475/700

20

30

980

1100

1060

550/800

20

30

1040

1200

1160

550/800

20

30

1150

1300

1260

600/900

30

30

1300

1400

1360

600/900

30

30

1420

1500

1460

600/900

30

30

1540

1600

1560

700/900

30

30

1620

1700

1660

700/900

30

30

1760

1800

1760

700/900

30

30

1910

1900

1860

900

30

30

2000

2000

1960

900

30

40

2530

2100

2060

900

30

40

2730

2200

2160

900

30

40

2940

2300

2260

900

30

40

3160

2400

2360

900

30

40

3380

2500

2460

900

30

40

3610

Catetan: Ukuran di luhur ngan ukur pikeun rujukan, pikeun OD anu langkung alit atanapi langkung ageung sakumaha pamundut.

Auger Pangeboran Diaméterna ageung sareng langkung rinci

The Large Diameter Drilling Auger with More Details
【文末拼图2】The Large Diameter Drilling Auger with More Details
【文末拼图3】The Large Diameter Drilling Auger with More Details
【文末拼图4】The Large Diameter Drilling Auger with More Details