Tim Kami

Di FES, urang museurkeun kana ngawangun partnership klien anu kuat sareng langgeng.Ku ngagambar pangaweruh sareng kaahlian industri anu jero, kami ngumpulkeun tim langkung ti 120 karyawan pikeun nyangking solusi alat pondasi hiji-eureun ka kontraktor piling global.Staf kami sadar pisan ngeunaan kabutuhan pikeun ngirimkeun alat anu pas ka tempat anu leres, dina angkutan anu leres, dugi ka sawaktos diperyogikeun sareng dina sapotong.

Kami geus specializing dina nyadiakeun produk pangalusna ti Cina, jasa unggulan dina standar industri pangluhurna sarta inovasi konstan dina produk anyar pikeun mantuan Anjeun ngahontal kasuksésan gede.

Pariksa profil sababaraha anggota tim konci sapertos di handap.

95

Tim Kapamingpinan Senior

96

ngaran:Robin Mao
posisi:Pangadeg & Présidén

Bapak Robin Mao- NU NGADEGKEUN FES, dimimitian karirna di industri parabot yayasan di 1998 salaku Diréktur Penjualan of IMT bor rigs di Cina.Anjeunna diajar ogé ngeunaan kaunggulan tina rigs bor Éropa benefited tina pangalaman gawé ieu, nu mantuan manehna nyieun kontribusi beredar di ngaronjatkeun rigs bor Cina ku méré loba saran éféktif.
Dina 2005, Bapak Robin Mao ngadegkeun FES- salah sahiji panaratas pikeun ngawanohkeun parabot piling Cina, parabot jeung asesoris ka loba nagara kaluar Cina, kayaning Kanada, AS, Rusia, UAE, Australia, Selandia Anyar, Vietnam, jsb.
Pangalamanna ngajantenkeun anjeunna berpengalaman dina manajemen bisnis domestik sareng internasional.Sareng anjeunna ngarepkeun ngabantosan klien suksés kalayan Kualitas / Jasa / Inovasi.

97

ngaran:Ma Liang
posisi:Kapala Téknis Officer

Bapak Ma Liang geus kalibet dina industri piling saprak 2005. Anjeunna ahli dina solusi téhnologi, anu geus serviced leuwih ti 100 rigs asup jeung kaluar Cina.Anjeunna wawuh jeung rupa-rupa merek pakakas di pasar jeung paling aplikasi yayasan jero.

Kusabab 2012, anjeunna parantos damel salaku Kapala Téknis di FES, utamina tanggung jawab pikeun ngalaksanakeun solusi pangeboran sadayana pikeun nyumponan tungtutan para nasabah sareng jasa saatos-jualan- kalebet pelatihan ngeunaan pamasangan / komisioner / pangropéa.

Tim Penjualan

99

Jenny hu
Kepala Dept

100

David Dai
Pangurus Cabang Indonésia

101

Tracy Tong
Ménéjer Akunting

9201e02c20

William Fan
Ménéjer Akunting

4a0f6a453a

Sunny Zhao
Manajer Logistik

a284809e

Joyce Pan
Ménéjer Akunting

a2b356aa7d

Vicky Zhong
Manajer Marketing

Tim Téknik Senior

104

ngaran:Li Zhanling
posisi:Insinyur

Bapak Li Zhanling geus kalibet dina industri mesin konstruksi pikeun 20+ taun.Anjeunna mahér dina unggal prosés produksi rig pengeboran rotary sareng mumpuni dina unggal téknis penting tina perakitan peralatan pikeun komisioning, tina pamariksaan kualitas dugi ka jasa dina situs.

Anjeunna mangrupikeun insinyur QC FES pikeun ngawaskeun sadaya prosés produksi alat XCMG anu dikustomisasi ku FES.Ti mimiti nepi ka rengse, unggal alat FES kudu inspected, diuji sarta dipigawé commissioning ku anjeunna pikeun mastikeun enol-cacat saméméh delivering.Anjeunna jaminan kualitas luhur pakakas FES.

105

ngaran:Mao Cheng
posisi:Insinyur

Bapak Mao Cheng ngalaksanakeun jasa sanggeus-jualan, kaasup parabot commis-sioning, latihan operator jeung pangropéa mesin di FES.Sarta geus kalibet dina industri mesin konstruksi pikeun 12+ taun.Pak Mao Cheng parantos ngawula ka luar negeri sacara mandiri sababaraha kali.

Anjeunna mangrupakeun insinyur jasa widang pro-fessional pikeun excavators na rigs pangeboran usaha Rotary jsb The rigs pangeboran usaha Rotary robah sarta ditingkatkeun ku anjeunna sadayana well-dibuktikeun kalayan kinerja awét sarta lila-langgeng.

106

ngaran:Fu Lei
posisi:Insinyur

Bapak Fu Lei geus di industri pakakas piling pikeun leuwih 15 taun, salah sahiji insinyur pioneering kalibet dina sistem hidrolik ngarancang pikeun rigs bor ro-tary di Cina.

Anjeunna mingpin desain sistem hidrolik di FES.Anjeunna mahér dina rarancang / aplikasi / komisi jeung pangropéa tina rigs pangeboran usaha Rotary, diantara nu pangalusna dina parabot ngaropéa sakumaha per pamundut klien '.