• head_banner

Produk

Inovatif pangeboran Alat Coring LIPI

Aplikasi:Pikeun industri pangeboran pondasi, utamana dina pangeboran guha karst, bailing, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Coring Bucket Drawing

- Dirancang pikeun bor di guha karst, bailing bari motong.
- Ukuran kotak Kelly pilihan (130×130/150×150/200×200mm, jsb).
- Diaméter pangeboran nepi ka 5000mm.
- Cocog sareng paling rigs pangeboran Rotary di pasar, kaasup Bauer, IMT, Soilmec, Casagrande, Mait, XCMG, jeung saterusna.

Bubuka

Ember coring teh alat pangeboran inovatif dina industri pangeboran yayasan.Cincin inti ngurilingan ember hinged anu tiasa muka sareng nutup kalayan ujung motong anu kuat dina muka pelat hinged.
Ieu téh mangrupa hibrid coring LIPI fungsi ogé pikeun bor kaluar handap casing, utamana lamun kaayaan cai, lamun aya sloping batu jeung kudu ngajaga verticality, ember coring nyadiakeun cross cutter pikeun nahan cuttings tanpa kudu pindah pangeboran. parabot pikeun extracting sagala motong dina liang.
Jadi ember coring bisa switched antara laras inti ka LIPI pikeun ngalengkepan hiji lolos dina batu.Éta ngabantosan ngahémat biaya ku ngahindarkeun sababaraha alat di tempat padamelan.

Spésifikasi Ember Coring

OD

(mm)

D1

(mm)

δ1

(mm)

δ2

(mm)

δ3

(mm)

δ4

(mm)

δ5

(mm)

Beurat

(kg)

800

720

δ20

1600*20

40

50

360*40

1.480

900

820

δ20

1600*20

40

50

360*40

1.710

1000

920

δ20

1600*20

40

50

360*40

1.920

1200

1120

δ20

1600*20

40

50

360*40

2.410

1500

1420

δ20

1600*20

40

50

360*40

3.190

1800

1720

δ20

1590*20

50

50

360*40

4.385

2000

1920

δ20

1590*20

50

50

360*40

5.080

Catetan: Ukuran di luhur ngan ukur pikeun rujukan, pikeun OD anu langkung ageung atanapi langkung alit sakumaha pamundut.