• head_banner

Produk

Ember Pangeboran Centrifugal Kualitas Tinggi sareng Awak Buka

Aplikasi:Pikeun industri pangeboran pondasi, utamana dina pangeboran taneuh, liat, mudstone, sandstone, jsb Pilihan gede pikeun motret gravel, cobbles jeung liat nu teu super napel.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

- Ukuran kotak Kelly pilihan (130×130/150×150/200×200mm, jsb).
- huntu liat V19, V20, 25T atawa huntu batu pilihan.
- Ketebalan LIPI: 16mm atanapi 20mm sakumaha pamundut.
- The ketebalan plat handap tunggal: 50mm.
- The ketebalan plat handap ganda: 40/50mm.
- Diaméter pangeboran nepi ka 5000mm.
- Cocog sareng paling rigs pangeboran Rotary di pasar, kaasup Bauer, IMT, Soilmec, Casagrande, Mait, XCMG, jeung saterusna.

Langkung Bubuka

Fitur LIPI pangeboran centrifugal dina awak hinged lengkep.Éta tetep ditutup sareng ngalaksanakeun motong sareng ngali nalika puteran saarah jarum jam;eta swings kana pikeun ngévakuasi spoils lamun dikaluarkeun tina liang bosen jeung diputer jarum jam.
- Inlet ageung taneuh, desain cangkang kabuka gampang dibuang, sareng ningkatkeun efisiensi pangeboran.
- Struktur kakuatan super pikeun cangkang, piring pituduh pikeun ningkatkeun kahirupan jasa ember.
- Pituduh strips disusun dina beungeut ember pikeun nyegah parabot pangeboran sedot ku tekanan.

Spésifikasi Ember Centrifugal kalawan Awak Buka

Pangeborandiameter (OD)

Motongtingdiameter

Cangkang panjangna

(Jangkungna ember)

Ketebalan cangkang

 

Jenis huntu

Beurat

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

\

(Kg)

600

560

1200

25/30

 

 

 

Pilihan

950

700

660

1200

25/30

1120

800

760

1200

25/30

1280

900

860

1200

25/30

1450

1000

960

1200

25/30

1600

1100

1060

1200

30

1850

1200

1160

1200

30

2080

1300

1260

1200

30

2450

1400

1360

1200

30

2700

1500

1460

1200

30

2950

Catetan: Ukuran di luhur ngan ukur pikeun rujukan, pikeun OD anu langkung ageung atanapi langkung alit sakumaha pamundut.

Optional Rock Teeth

Ember centrifugal kalawan huntu batu

The centrifugal bucket in action drilling loose cobbles and gravel.

Ember centrifugal dina aksi pangeboran cobbles leupas jeung gravel.

Optional Clay Teeth

Ember centrifugal kalawan huntu liat