• head_banner

Produk

Ember Cleanup Alat Pangeboran Harga Alus

Aplikasi:Pikeun industri pangeboran pondasi, jinis alat pangeboran sapertos kitu cocog pikeun ngabersihan handapeun liang bosen.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Clean-up Bucket Drawing

- Ukuran kotak Kelly opsional (130×130/150×150/200×200mm, jsb.)
- Diaméter pangeboran dugi ka 5000mm
- Cocog sareng paling rigs pangeboran Rotary di pasar, kaasup Bauer, IMT, Soilmec, Casagrande, Mait, XCMG, jeung saterusna.
- Kualitas luhur ganda handap ganda cut cleanup LIPI / single handap single cut cleanup LIPI, jsb sadia.
Anjeun tiasa milih ember beberesih kalayan:
(1) Tunggal handap atawa Ganda handap;
(2) Tunggal cut atawa Double cut;
(3) Laras Silinder atanapi Laras Conical.

Spésifikasi Ember Cleanup

TI

D

Jangkungna

Jangkungna ember

Piring luhur

kandelna

Ketebalan cangkang

Ketebalan pelat dasar

ketebalan plat motong

Beurat

D (mm)

D1 (mm)

GL (mm)

H (mm)

δ1 (mm)

δ2 (mm)

d3 (mm)

d4 (mm)

Kg

600

540

1830

1200

20

16

40

50

780

700

640

1830

1200

20

16

40

50

900

800

740

1830

1200

20

16

40

50

1040

900

800

1830

1200

20

16

40

50

1180

1000

900

1830

1200

20

16

40

50

1310

1100

1000

1830

1200

20

16

40

50

1450

1200

1100

1830

1200

20

16

40

50

1650

1300

1200

1830

1200

20

16

40

50

1810

1400

1300

1830

1200

20

16

40

50

1920

1500

1400

1830

1200

20

16

40

50

2190

1600

1500

1830

1200

20

16

40

50

2420

1700

1600

1830

1200

20

16

40

50

2680

1800

1700

1630

1000

20

20

50

50

3120

1900

1800

1430

800

20

20

50

50

3320

2000

1900

1430

800

20

20

50

50

3630

2100

2000

1430

800

25

20

50

50

3920

2200

2100

1430

800

25

20

50

50

4420

2500

2400

1430

800

25

20

40

(Rangka kotak)

40

(Rangka kotak)

5700

Poto Rujukan

1
2
bbbb2