Tur Visual Jalur Majelis Drill Rig panggedéna di World-XCMG Drill Rig

FES × XCMG Agung Vérsi Rotary bor Rigs

Pangalaman FES dina Alat Piling

The Rotary Drill Rig Panggedena di Dunya

Rig Bor Rotary Pangbadagna di Dunya jeung Torsi Max of 1200kN.m 885,000lbf-ft ​​sanggeus XR800E