• head_banner

Produk

Alat Pangeboran Ember Conical-Bottomed pikeun Deep Foundation

Aplikasi:Pikeun industri pangeboran pondasi, utamana cocog dina pangeboran gravel, beurat- weathered batu, formasi hard rock, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Conical-Bottomed Bucket Drawing

-Drill kalawan kirang lalawanan jeung efisiensi luhur.
-Diwangun-di kakuatan tinggi, éta ngalakukeun hadé ti ember biasa bari pangeboran di gravel, beurat- weathered batu, formasi hard rock, jsb.
-Kotak Kelly pilihan (130 × 130/150 × 150/200 × 200mm, jsb).
-The diaméterna pangeboran nepi ka 5000mm.
-Cocok up kalawan paling rigs pangeboran Rotary di pasar, kaasup Bauer, IMT, Soilmec, Casagrande, Mait, XCMG, jeung saterusna.
- Manual atanapi otomatis kabuka pilihan.
-Customization sadia kana sarat husus.

Bubuka

Ember conical-bottomed mangrupakeun alat pangeboran inovatif, dirancang husus kalawan aréa motong nu leuwih gede ogé lawang lega tur leuwih huntu, cocog pikeun narima cuttings na cobbles.

Video Aplikasi Loka Kerja tina Ember Conical-Bottomed

Spésifikasi Ember Conical-Bottomed

OD

(mm)

D1

(mm)

d1

(mm)

d2

(mm)

d3

(mm)

d4

(mm)

Wdalapan

(kg)

800

740

d20

1500*16

40

50

1130

1000

900

d20

1500*16

40

50

1420

1200

1100

d20

2000*20

40

50

2300

1500

1400

d20

2000*20

40

50

3080

1800

1700

d20

2000*20

50

50

4300

2000

1900

d20

2000*20

50

50

4950

Catetan: Ukuran di luhur ngan ukur pikeun rujukan, pikeun OD anu langkung ageung atanapi langkung alit sakumaha pamundut.

Parabot pangeboran Husus séjén

Special Driling Tools

Salaku panyadia solusi hiji-eureun, kami di FES tiasa nawiskeun parabot pangeboran konvensional kualitas luhur kawas auger pangeboran batu, auger pangeboran taneuh, CFA, ember pangeboran batu, ember pangeboran taneuh, ember beberesih, laras inti, jsb.

FES ogé tiasa nyayogikeun langkung seueur pilihan kustomisasi dina alat-alat pangeboran khusus sapertos auger pamindahan, cengkraman palu, ember bel, pemotong silang, ember coring, sareng sajabana.