57457046bc

Profil Perusahaan

FES China Limited mangrupakeun anggota Grup Ougan (www.ougangroup.com) sarta supplier profésional parabot konstruksi yayasan, parabot, suku cadang & asesoris.

Sajarah FES tiasa disusud deui ka taun 1998 nalika Bapak Robin Mao, pangadeg FES sareng Ougan Group, ngamimitian karirna dina industri tumpukan salaku Diréktur Penjualan rig bor IMT di pasar Cina.Salila tilu taun, Mr. Robin Mao parantos suksés ngenalkeun puluhan rig bor Rotary IMT ka pasar Cina.Saatos éta, Mr. Robin Mao mimiti ngalayanan kontraktor pangeboran Cina kalayan solusi anu langkung komprehensif kalebet alat-alat bantu piling, suku cadang & asesoris, perkakas, bahan konsumsi, uji tumpukan, jsb.

DCIM100MEDIADJI_0017.JPG

Kauntungannana

- 15+ taun pangalaman dina industri pangeboran yayasan.
- Solusi kustomisasi pikeun rig bor, alat pangeboran, jsb.
- Langkung ti 120 penjualan sareng teknisi anu mantep.
- istilah pembayaran fléksibel.
- ISO9001, sertipikat CE, panghargaan kaamanan ADSC, jsb.
- Mitra strategis XCMG Rotary drill rig.

Sertipikat