PanasProduk

FES komitmen pikeun nampilkeun mesin tumpukan & suku cadang kualitas pangsaéna ti China, sareng ngalayanan klien global dina standar industri anu paling luhur.

PausahaanPropil

Ngeunaan hal-hal anu ku urang parantos dilakukeun ti saprak 2005

FES China Limited mangrupakeun anggota Grup Ougan (www.ougangroup.com) sarta supplier profésional parabot konstruksi yayasan, parabot, suku cadang & asesoris.
Sajarah FES tiasa disusud deui ka taun 1998 nalika Bapak Robin Mao, pangadeg FES sareng Ougan Group, ngamimitian karirna dina industri tumpukan salaku Diréktur Penjualan rig bor IMT di pasar Cina.Pikeun tilu taun…

Langkung Ngeunaan FES
  • 2005
    Diadegkeun dina
  • 120+
    Tim urang
  • 1000+
    Kasus rékayasa

Fitur

FES komitmen pikeun nampilkeun mesin tumpukan & suku cadang kualitas pangsaéna ti China, sareng ngalayanan klien global dina standar industri anu paling luhur.

URANG

PROYEK

supplier ngarah Cina urang rupa-rupa parabot piling
  • Jobsite 1
  • index_project_01
  • index_project_02
  • index_project_03
  • project1
  • project2
  • project4
  • project5
  • project6
  • project7
  • project9
  • project10

Taros Kami